Program 2021

Efterårets program kan udskrives som pdf-fil her: Program 2021 efterår.
Prisen for de enkelte arrangementer er en medlemspris.
Ikke medlemmer betaler yderligere 40 kr. for et engangsmedlemskab.
Studerende med studiekort køber billetten til medlemspris.
Medlemmer med handicap, kan følges med en offentlig tildelt handicapmedhjælper, der får fri entre.

Lydtryksindikatorer for Jazzværkets arrangementer:

 Lavt Billede   Mellem Billede   Højt Billede


Torsdag 18. november
Nancy Harms Quartet
Torsdag 18. november kl. 20.00
Medlemspris: 150,-
Billede
Lyt til Nancy Harms
Billede
Nancy Harms er en af de mest spændende vokalister på jazzscenen i New York. Den talentfulde amerikanske sangfugl synger med en sjælden indlevelse og en silkeblød stemme, der spænder vidt og balancerer mellem det introverte og skrøbelige til det udadvendte og teatralske. Hendes optrædener rundt omkring i USA og Europa er blevet anmelderrost i bl.a New York Times, Wall Street Journal og Downbeat Magazine. Hun har spillet bl.a på Birdland, Kitano, Dizzy’s Club, Rockwood Music Hall og The Standard Copenhagen, og nu igen i Jazzværket. Repertoiret er standards, Ellington og egne kompositioner. Og når man ser, hvem hun er sammen med, kan det kun blive en storslået aften.
Nancy Harms: vokal. Peter Rosendal: piano. Earle Graig: bas. Janus Templeton: trommer.

Fredag 3. december
Dahl/Waidtløv kvartet
Fredag 3. december kl. 20.00
Medlemspris: 150,-
Billede
Lyt til Waidtløw Quartet
Billede
Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende musikere herhjemme. Han improviserer frit i jazztraditionen med kompositorisk genialitet. Dahl har modtaget utallige priser og lovord fra anmeldere verden over.
Claus Waidtløw er en af vores mest anerkendte saxofonister. Han har spillet med et væld af internationale jazzstjerner, her i blandt Toots Thielemanns, John Scofield, Eliane Elias, Jeff Ballard, Steve Swallow, Christian McBride og Kurt Elling.
Dahl og Waidtløw genforenes her i denne stjernekvartet for at hylde en af jazzens allerstørste, trompetisten Miles Davis – og især den ikoniske kvintet, han havde fra 1964 til 1969 kendt som “The Second Great Quintet”, med bl.a. saxofonisten Wayne Shorter og pianisten Herbie Hancock.
Instrumental jazz i verdensklasse.
Carsten Dahl: piano. Claus Waidtløw: saxofon. Daniel Franck: bas. Janus Templeton: trommer.